Tvarohový koláč s lucumou
Tvarohový koláč s lucumou patří mezi naše nejoblíbenější dezerty vůbec. Tvaroh ho krásně zjemní a lucuma osladí, takže není potřeba žádný jiný cukr ani sladidlo. Určitě si ho zamilujete také!

Suroviny pro přípravu
Návod na přípravu
- 1 Tvarohy, jogurt a puding vyšleháme, pak postupně přidáme vejce, aroma a lucumu. Hmotu rozdělíme na dvě části, do menší přidáme kakao. Formu vyložíme pečícím papírem.
- 2 Začneme vrstvit těsta. Vrstvíme střídavě do středu formy, začínáme bílým a pokračujeme tmavým a střídáme, dokud nespotřebujeme všechno těsto.
- 3 Pečeme při teplotě 170 °C 20 minut a potom 30 minut při 150 °C.
Jsou Vám tyto produkty povědomé? :-)
- Lucuma Naturalis BIO je prášek z příjemně nasládlé dužiny ovoce, které patří...Price: 119 Kč
- Kakao Naturalis BIO je kombinací pro tělo prospěšných minerálů (hořčík,...Price: 189 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Navigace