Domácí bílá čokoláda

Vyhýbáte se mléčným výrobkům, ale rádi byste si dopřáli kvalitní čokoládu? Vyzkoušejte domácí bílou čokoládu podle našeho receptu. Postup je velmi jednoduchý a zvládne ho opravdu každý.

Suroviny pro přípravu

Návod na přípravu

  • 1 Ve vodní lázni rozpusťte kakaové máslo. Jakmile je máslo rozpuštěné, přidejte kokosový olej. K míchání použijte kovovou metličku či vidličku (ne nic dřevěného). Jakmile je směs rozpuštěná, přidejte kokosový cukr, vanilkový extrakt a špetku soli.
  • 2 Směs odstavte a vlejte na alobal nebo do silikonových formiček, dle libosti. Dejte do mrazáku nejméně na půl hodiny.
  • 3 Čokoládu skladujte v ledničce, jelikož při vyšších teplotách se může roztékat. Garantujeme vám, že tam stejně dlouho nevydrží, protože jakmile se jednou zakousnete, nebudete moci přestat.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.