Kakaové máslo obsahuje velké množství zdravých rostlinných tuků, které jsou pro tělo nepostradatelné a při tom neobsahuje žádný nezdravý cukr. Kakaové máslo neobsahuje cholesterol a téměř vůbec se nepřepaluje, takže je vhodné k pečení i smažení. Můžete si též nastrouhat do kaší, smoothie či jiných oblíbených pokrmů.
Kakaovník se pěstuje převážně v rovníkovém pásu jižní a střední Ameriky. Kakaovník, ze kterého se vyrábní Kakaové Máslo Naturalis roste na vyhlášených peruánských plantážích. Kakaové máslo je produktem mechanického lisování čerstvých kakaových bobů. Má světlou béžovou barvu a příjemnou chuť. Není nijak chemicky upravováno. Je dodáváno ve 300 ml sklenicích s dobře těsnícím plechovým víčkem. Plnění se zajišťuje pod přísnou hygienickou kontrolou v ČR.
Kakaové máslo je jedna ze základních ingrediencí čokolády. Užijete si kakaové máslo jako běžný zdravý tuk, včetně bezproblémového smažení a pečení. Jeho jemná chuť a vůně zvlášť vynikne při přípravě dezertů.
| Toto balení Vám vydrží | 2 měsíce |
| Země původu | Peru |
| Forma zpracování | Šetrné lisování |
| Cena 1 dávky je pouze | 3,36 Kč |
| Hmotnost | 300 ml |
| Certifikáty kvality | BIO, Vegan, Kosher, GMO Free |
| Výživové údaje | na 100 ml |
|---|---|
| Energetická hodnota | 3702 kJ / 900 kcal |
| Tuky | 100 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 51,2 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 0,1 g |
| Sůl | 0 g |