Cizrnové curry s kapkou agáve
Mezi naše nejoblíbenější jídla patří jednoznačně curry. Dlouho jsme zkoušeli jeho různé bezmasé varianty a mezi tu nejvíce povedenou řadíme jednoznačně cizrnové curry, které jsme navíc vylepšili o kapku agáve sirupu. To musíte vyzkoušet!

Suroviny pro přípravu
- 400 g sterilované cizrny
- 1 stroužek česneku
- 1/2 lžičky agáve sirupu
- 1 cm čerstvého zázvoru
- 2 lžíce kokosové oleje
- 200 ml kokosové smetany
- 2 lžíce curry pasty
- hrst fazolových lusků
- šťáva z limetky
- chilli koření na dochucení
Návod na přípravu
- 1 Na pánvi si rozehřejeme kokosový olej, na kterém orestujeme nakrájený česnek, zázvor a přidáme curry pastu a chilli.
- 2 Přidáme fazolové lusky, propláchnutou cizrnu a přidáme kokosovou smetanu. Necháme povařit zhruba 15 minut.
- 3 Na závěr přidáme agáve sirup a šťávu z limetky. Podáváme buď samotné nebo s rýží.
Jsou Vám tyto produkty povědomé? :-)
- Agáve Sirup Naturalis BIO je rozšířeným sladidlem nahrazujícím běžný cukr...Price: 119 Kč
- Kokosový Olej Naturalis BIO je ideální tuk na pečení a smažení, protože se...Price: 199 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Navigace