Velikonoční banánový beránek
Velikonoce se opět nezadržitelně blíží a my pro Vás máme několik tradičních receptů, které jsme předělali do zdravější, přesto velmi chutné alternativy. Vyzkoušejte banánového beránka podle našeho receptu, kterého si zamilují nejen děti.

Suroviny pro přípravu
- 150 g pohankové mouky
- 100 g banánové mouky
- 5 lžic kokosového cukru
- 2 banány
- 4 vejce
- 150 g másla
- 1 prášek do pečiva
- 85% čokoláda
Návod na přípravu
- 1 Změklé máslo smícháme s kokosovým cukrem. Do směsi následně přidáme žloutky, rozšlehané banány, máslo, pohankovou a banánovou mouku a prášek do pečiva. Vše pořádně promícháme.
- 2 Z bílků vyšleháme tuhý sníh, který následně přidáme do již hotové směsi.
- 3 Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme pohankovou moukou. Do formy vlijeme těsto a pečeme zhruba 50 minut při teplotě 180 °C. Po vychladnutí můžeme beránka přelít čokoládovou polevou.
Jsou Vám tyto produkty povědomé? :-)
- Kokosový Cukr Naturalis BIO je přírodní sladidlo mimořádně přátelské k...Price: 109 Kč
- Banánová Mouka Naturalis BIO je prášek vyroben z peruánských banánů s...Price: 189 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Navigace